Elkaar weten te vinden

Hoe bouw je betekenisvolle relaties op met je stakeholders? En – minstens zo belangrijk – hoe onderhoud je ze?

Voor Omnicom PR Group is écht contact maken en elkaar weten te vinden altijd het startpunt van waardevolle relaties. Daarom luisteren we naar wat er speelt in de maatschappij om uiteindelijk de stem van onze opdrachtgever op de juiste manier te laten weerklinken. Zo creëren we een basis voor authentieke communicatie die reputaties versterkt en bijdraagt aan maatschappelijke thema’s.

Op tal van gebieden, zoals Food, Health en Tech, zowel in Nederland als internationaal. 

NIEUWS EN BLOGS

Seizoen twee van OmniTalks: bestuurders in de gezondheidszorg

In ‘OmniTalks: bestuurders in de zorg’ spreken onze gezondheidscommunicatie-experts drie bestuurders uit de gezondheidzorg. Een sector met uiteenlopende vraagstukken, die mensen die werkzaam zijn in de sector ook persoonlijk raken. Zeker de afgelopen 2 jaar. Wat drijft hen om zich dagelijks in te zetten voor het hoogste goed: onze gezondheid?

ONZE DIENSTEN

mobile-callback-icon-purple

WEET ONS TE VINDEN

Zoek je een partner in communicatie of wil je ons team komen versterken?

Ons werk

Back to the Future

Het verleden verruilen voor een nieuwe, schone toekomst. In de kern was dat de strategie waarmee we MG vaste grond onder de voeten wilden geven in Europa. De introductie van de 100% elektrische MG ZS EV was daarvoor de ultieme bewijsvoering.

Rule the game

Ouders liggen er soms wakker van: gaming. De NVPI, de Nederlandse branchevereniging van de entertainmentindustrie, deelde die bezorgdheid en wilde gezinnen helpen gamegedrag van hun kinderen beheersbaar te maken.

Alert Online

Cybersecurity net zo gewoon maken als checken of je fiets wel op slot staat. In samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid.