Elkaar weten te vinden

Hoe bouwt u betekenisvolle relaties op? En – minstens zo belangrijk – hoe onderhoudt u ze? Techniek (AI) en data kunnen communicatie onpersoonlijk maken. Dat gaat ten koste van vertrouwen, werkelijke aandacht en betrokkenheid. Bij Omnicom PR Group snappen we data en we weten hoe we technologie moeten gebruiken om uw relaties te versterken. Maar écht contact maken en elkaar weten te vinden zijn voor ons altijd het startpunt van waardevolle relaties. Zo creëren we een basis voor communicatie die harten verovert en de wereld verandert.

NIEUWS EN BLOGS

ONZE DIENSTEN

mobile-callback-icon-purple

WEET ONS TE VINDEN

Zoek je een partner in communicatie of wil je ons team komen versterken?

Ons werk

Fitbit

Online zichtbaar zijn is nu belangrijker dan ooit. Mensen zijn thuis, werken vanuit huis en zijn veel meer online dan normaal. Dit is de kans om daar (vooral) nu zichtbaar te zijn. Maar hoe doe je dat op een passende manier?

Branchebelangen behartigen (Public Affairs)

Een voor Nederland belangrijke, maar onderbelichte, sector wordt hard geraakt door de coronacrisis. Zo hard dat faillissement een realistisch doembeeld is. In meerdere landen wordt Omnicom Public Relations Group gevraagd deze faillissementen te voorkomen door te zorgen voor (additionele) steun vanuit de overheid.

Rule the game

Ouders liggen er soms wakker van: gaming. De NVPI, de Nederlandse branchevereniging van de entertainmentindustrie, deelde die bezorgdheid en wilde gezinnen helpen gamegedrag van hun kinderen beheersbaar te maken.

Back to the Future

Het verleden verruilen voor een nieuwe, schone toekomst. In de kern was dat de strategie waarmee we MG vaste grond onder de voeten wilden geven in Europa. De introductie van de 100% elektrische MG ZS EV was daarvoor de ultieme bewijsvoering.

Alert Online

Cybersecurity net zo gewoon maken als checken of je fiets wel op slot staat. In samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid.