Over ons

We zorgen dat mensen elkaar weten te vinden

Onze focus ligt op organisaties die hun positie willen versterken. Die willen begrijpen hoe hun doelgroep over hen denkt. Die relevant willen zijn voor hun stakeholders. En die consumenten willen overtuigen van de waarde van hun merk of product.

Wij zijn net zo veelzijdig als ons klantenportfolio. We werken voor food- en healthbedrijven en -organisaties, voor nationale én internationale klanten en voor ngo’s en overheden.

Ons bureau is ontstaan uit de bundeling van drie topbureaus: FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli. Door internationale samenwerking vormen wij een hecht en solide netwerk waarmee wij klanten bedienen.

GLOBAAL BEREIK

Wereldwijd zijn alle bureaus, samen met tal van andere partijen, verenigd in Omnicom Public Relations Group (OPRG), een optelsom van zo’n 6.300 toptalenten uit de communicatie-industrie.

ONZE ACHTERGROND

Wij zijn trots op meer dan 100 jaar pr-ervaring en op de credits die de merken FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli wereldwijd hebben opgebouwd.

ONZE WERELDWIJDE PARTNERS

FleishmanHillard-team

FleishmanHillard

Als je zelf geen genoegen neemt met een zesje, hoeven je klanten dat ook niet te doen. Die mentaliteit etaleert FleishmanHillard al meer dan zeventig jaar en heeft het bureau…

Ketchum-team

Ketchum

Ketchum is het levende bewijs dat een groot, internationaal communicatiebureau ruimte kan bieden aan individueel talent. Even creatief als analytisch zoekt Ketchum naar de meest originele route om consumenten te…

Porter-Novelli-team

Porter Novelli

Meer dan 45 jaar geleden openden Jack Porter en Bill Novelli niet alleen de deuren van hun eigen bedrijf, maar ook de ogen van communicatieprofessionals. Als ware visionairs hielden Porter…